SI SOEK

SI SOEK Si Soek wenst u EET SMAKELIJK !

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 281 beoordelingen
11 nov 2019 om 19:35 Eten was weer heerlijk. Bezorging was ook op tijd.
10 nov 2019 om 6:23 When ordering expected delivery time 30 minutes. Delivery took > 50 minutes. Price quality is poor. Was overpriced
8 nov 2019 om 21:38 Wij hadden een zeer teleurstellende ervaring met Si Soek. I.p.v. de vermelde gemiddelde bezorgtijd van 40 minuten hebben wij een uur en 20 minuten nadat wij de bestelling geplaatst hadden het bestelde ontvangen. De trek was toen al lang verdwenen.
28 okt 2019 om 5:38 Bij bestelling zoy bezorgtijd 40 minuten zijn. Uiteindelijk werd het een uur. De bezorger was een half uur onderweg in Voorschoten nota bene. De soep smaakte prima doordat deze pittig gejreuid was, maar het hoofdgerecht was lauw/ koud. Zonde.
26 okt 2019 om 9:26 Snel bezorgt, zalige curry.
23 sep 2019 om 23:27 Great food!
7 sep 2019 om 19:29 Très bon, livraison très rapide, luvreur très sympathique.
28 aug 2019 om 21:15 Super! Zelfs gebeld om aangegeven allergieën door te nemen
17 aug 2019 om 19:48 Ik vind het prettig dat ze nu ook in Wassenaar bezorgen. Het eten was heerlijk.
10 aug 2019 om 21:21 Heel lekker! Kreeg bericht dat het 50 min zou duren maar het was er sneller. Lekker kruidig!